Autosähkölaitteiden korjaus Turussa:

On selvää, että sähköajoneuvojen markkinaosuus kasvaa lähitulevaisuudessa. Nämä autot tarvitsevat hoitoa, huoltoa ja joskus jopa korjausta. Myös palveluitaan tarjoavien yritysten määrä kasvaa. Olemme yksi Turun vanhimmista yrityksistä, joka tarjoaa palveluja sähköajoneuvojen omistajille.

Korjaamomme on hyvä paikka huoltaa ja korjata sähköautoasi.

Kokeneet käsityöläiset, uusimmat laitteet ja kätevä sijainti-meillä on kaikki mitä tarvitset sähköautosi hoitoon.

Miksi suosittelemme meidän korjaamoamme:

Tavallisten autojen huoltokorjaamot eivät yleensä kykene selviytymään tehtävistä, jotka asettavat vaatimuksia sähköajoneuvon hoidosta ja kunnossapidosta. Olemme keskittyneet sähköautoihin korjaamomme perustamisesta alkaen.

Emme vain korjaa sähköautoja, mutta olemme myös innokkaita tämän ekologisen liikenteen faneja. Ja käytämme niitä joka päivä jokapäiväisessä elämässä. Tämä antaa meille mahdollisuuden tietää omakohtaisesti (ei kuulluksi) ongelmat, joita sähköautossa saattaa syntyä. Näin voimme diagnosoida ja määrittää ongelmat tarkemmin ja oikein.

Olemme toimineet sähköajoneuvojen hoidossa, kunnossapidossa, diagnostiikassa ja korjauksessa vuodesta 2018. Olemme todella yksi edelläkävijöistä sähköajoneuvojen hoidossa. Voit ottaa meihin yhteyttä paitsi Teslan myös muunmerkkisien autojen, amerikkalaisien, eurooppalaisien ja aasialaisien huollosta

Huolimatta siitä, että teemme yhteistyötä sähköajoneuvojen toimittajien kanssa Suomessa, olemme itsenäinen yritys, jonka ansiosta voimme tarjota alhaisempia hintoja korjauksista ja huollosta kuin viralliset jälleenmyyjät.

Lisensoitujen vianmääritysohjelmien käyttö, henkilökohtainen kokemus sähköajoneuvojen käytöstä, korjaamomme ammattitaito ja nykyaikaisimmat laitteet – tämä kaikki takaa, että korjaamomme selviytyy käsillä olevasta tehtävästä.

Ota yhteyttä:

    Please repeat: captcha

    Vieritä ylös